My first blog after grad:)

dah anjak remaja purba nihlar baru nak buat perangai nak menulis lar, sharing lar, apa lar yerlar dulu2 masa mula kejer nak sharing experience pun takut tak cukup pengalaman. Nanti stuck nak tulis apa kan. Oklar for the first post nih nak mintak maaf lar.

“Minta Maaf sbb mybe bahasa akan terlalu santai cakap ‘aku’ ‘kau’ ‘hang’ ‘aku’ lar cakap utara lar loghat Kedah lar speaking jap  apa kejap bebagai tapi better then aku merapu bersastera teruk kot. k”

20160516_151530

Gili Trawangan, Lombok Indonesia April;2016

Hope penulisan aku akan memuaskan semua yg baca insyallah. Nanti aku kongsikan apa yang termampu  my travel experience, tips, itinerary ke and also my passion on food and photography.  So jom kita mulakan…

Lama-lama nanti penulisan aku akan bertambah ok. Kalau ada cadangan or penambahbaikan just kongsikan disini Contact

I hope so Insyallah. Lets pray for the best before the worlds end.

Peace yaw.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s